flag counter

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ...............ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Η πολυτάλαντη Εύα! Μοντέλο,ηθοποιός και τώρα τραγουδίστρια!


Αυτό θα πει… συνέπεια! Η Εύα Λάσκαρη είναι πολυτάλαντη κι όποιος το αρνηθεί φωτιά θα πέσει να τον κάψει. Διότι ξεκίνησε την… πολυσχιδή καριέρα της ως μοντέλα και με επιτυχία, καθ’ ότι… δυο μέτρα το κάθε πόδι, σου λέει ο άλλος. Όχι σαν κάτι Next Top… Mpaza και κουραφέξαλα που αν γίνουν αυτές τοπ φωτιά θα ξαναπέσει να μας ξανακάψει.



Μετά την… κέρδισε (sic έκφραση του καιρού μας) το θεατρικό σανίδι- και όχι το… βρεγμένο- όπου βεβαίως έκανε ό,τι ήξερε να κάνει καλά: Να γδύνεται. Και το έκανε με εξαιρετική επιτυχία αφού το έργο «Χαμάμ γυναικών» όπου γδυνόταν-sorry έπαιζε, κέρδισε και δημοσιότητα και εισιτήρια παραπάνω, πέρα από την καλλιτεχνική αξία των ηθοποιών και του έργου.


Και αφού κατέκτησε και την ηθοποιία, είπε να μετοικήσει σε άλλα καλλιτεχνικά… μετερίζια. Σε αυτά που κουνήθηκε η Σάσα Μπάστα, που… μπουσούλησε η Τζούλια και ξεδίπλωσαν τις… φωνητικές τους ικανότητες και άλλες μοντέλες που βαρέθηκαν την πασαρέλα ή προτίμησαν τη δόξα και τα φράγκα της νύχτας: Ήτοι στα νυχτερινά μαγαζιά.


Εκεί λοιπόν διαπρέπει αυτόν τον καιρό η μοντελοηθοποιοτραγουδιάρα Εύα, κάνοντας πάλι αυτό που ξέρει καλά να κάνει και έχει και τα… προσόντα να το κάνει. Κάτι που φαίνεται δια… γυμνού οφθαλμού στις φωτογραφίες από όοοολες της τις δραστηριότητες (φωτογράφηση, πασαρέλα, θέατρο και πίστα) ...
Και μη μου πείτε ότι έχετε αντίρρηση για το καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο της Εύας γιατί φωτιά θα ματαξαναπέσει να σάς κάψει…
http://showbitch.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου